Telefon (+45) 4068 6090
Telefon (+45) 4068 6090

Mange restauranter oplever at køkkenets emfang eller emhætte med tiden får et dårligt sug, og at der er dårlig lugt og indeklima i køkkenet.

Dette tyder på at der er meget aflejret fedt i emfangets udsugningskanal. Fedtet har sat sig fast og mindsker suget. Når der er meget fedt i udsugningskanalen er brandfaren væsentligt forøget, da fedtet i kanalen let kan antændes.

Din restaurants brandforsikring kræver at emfangets aftrækskanal renses minimum 1 gang om året, men manuel rensning kan være en både dyr om omfattende affære, og kræver måske at køkkenet skal lukkes ned et par dage.

Innocleaners Power Pack løser dette problem, da fedtet nedbrydes og derved ikke sætter sig fast i kanalen. Power Pack installeres på enkel vis i emfanget, og kræver kun almindelig rengøring af emfangets udvendige sider og af filteret.

Power Pack er en simpel løsning på et stort problem.

Related Posts

Leave a Reply