Telefon (+45) 4068 6090
Telefon (+45) 4068 6090

Om os

Persondatapolitik

Dette skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

Innocleaner DK ApS er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at levere vores varer og tjenesteydelser til dig og din virksomhed, samt at holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder.

Retsgrundlaget for at vi behandler dine personoplysninger er dit samtykke og/eller den indgåede aftale, kontrakt eller bestilling.

Personkategorien af de oplysninger vi gemmer er almindelige, f.eks navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Vi har modtaget personoplysningerne fra dig selv og eventuelt fra offentligt tilgængelige kilder.

Videregivelse
Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder vores databehandlere, rådgivere og nødvendige samarbejdspartnere. Alle vores databehandlere er beliggende i EU/EØS og alle er godkendte i overensstemmelse med EU-kommissionens og databeskyttelsesforordningens krav.

Opbevaring
Vi opbevarer dine personoplysninger så længe, som det er lovligt i forhold til bogføringsloven, samtykkereglerne, forældelsesreglerne og/eller anden lovgivning.  

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@innocleaner.com

  • Du har ret til indsigt og berigtigelse, dvs. du kan når som helst anmode om at se dine persondata og berigtige/opdatere oplysningerne.
  • Du har ret til at anmode om sletning, dvs. du kan få dine personoplysninger slettet, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.
  • Du har ret til begrænsning af behandling, dvs. du kan styre eventuel begrænsning af behandlingen.
  • Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at få overført oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan hente eller få tilsendt oplysninger.
  • Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for, at blive orienteret og gøre hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk.

Er du klar til en gennemgang?

Vi står klar til at hjælpe dig